Vinge by inkl. ny Netto-butik, Frederikssund

Nye boliger og Vinges første dagligvarebutik

Knap 200 boliger fordelt over både familieboliger og mindre livsstilsboliger, som dækker de efterspurgte behov, der er i forskellige stadier af livet. Boligerne er 1-4-værelses. Der er lagt vægt på fællesskabet og muligheden for at mødes og kunne dyrke/lave noget sammen som f.eks. fælleslokale, fælles tagterrasser, orangeri, aktivitetszoner mm. Derudover får alle boligerne enten privat altan eller terrasse.
NETTO etableres i stueetagen i byggefeltet tættes på S-togsstationen, så butikken bliver et naturligt stop og mødested for Vinges beboere, når de er på farten. Samtidig arbejder Innovater A/S også på at få etableret et apotek, café eller lignende i området.
De nye bygninger bliver både etagebyggeri og punkthuse for at skabe en blandet, varieret og hyggelig bydel, hvor inddragelse af naturen også er en stor spiller. Alle bygningerne opføres efter den anerkendte DGNB-certificering.

Ønsker du at blive skrevet op til en bolig, så send en mail til lejer@nectaram.com

Beliggenhed
Størrelse
Opstart
Aflevering
Entreprenør
Samarbejdspartner / Investor
Byggeansvarlig
Generelt

Skriv dig på interesselisten

Skriv dig op på interesselisten og bliv kontaktet når udlejningen starter.

Information
Ved at klikke "tilmeld" giver du samtykke til, at vi må tilmelde dig interesselisten og at mægler/investor må kontakte dig via e-mail, sms eller telefon om udlejning af boliger i overensstemmelse med ovenstående ønsker.
Du kan til enhver tid trække samtykke tilbage ved at skrive til keh@innovater.dk
Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som kan tilgås her

Tilføj din overskrift her