Charmerende boligudlejningsejendom i Aarhus C

Super eftertragtet beliggenhed i Aarhus nær hyggeligt cafemiljø, shopping-muligheder og natur samt tæt på både badeanstalten “den Permanente” og det nye havnebad på Aarhus Ø.

Ejendommen er udstykket i 10 ejerlejligheder. 8 stk. 2-værelses lejligheder, en 3-værelses i stueplan og en nyetableret taglejlighed med hele to altaner og en smuk udsigt. Herudover er der vaskeri i stueplan og 116 m² kælder. Bag ejendommen mod Nordre Kirkegård opføres der et nyt boligprojekt jf. lokalplan 1100.

  • Nyt tag og taglejlighed
  • Alle lejligheder har altan
  • Stort lejepotentiale

For yderligere information kontakt venligst:

Nordicals Aarhus P/S, tlf.: 8620 8585, e-mail: 8000@nordicals.dk

Historisk kontorejendom i Aarhus C til salg

Unik mulighed for at erhverve en kontorejendom med enestående arkitektur og historie med beliggenhed centralt i Aarhus C. Ejendommen blev opført i 1865 af købmand og brændevinsbrænder Hans Henrik Lauritz Bering Liisberg til brug for studestald.

Den særlige bygning og flotte renovering samt de 25 tilhørende parkeringspladser på så central en beliggenhed i Aarhus tæt på Latinerkvarteret, Aarhus Ø og midtbyen er særdeles unikt. Ejendommen er derfor perfekt som virksomhedsdomicil for nuværende lejer, Taurus Ejendomsadministration ApS samt for en række andre virksomheder.

For yderligere information kontakt venligst:

Anders Holm. Director | MRICS | Erhvervsejendomsmægler MDE Valuar | Cand.merc.(jur.).
T: 27 20 04 20. E: anders.holm@colliers.com

Tore Dürng Knudsen. Associate | Cand.merc.(fib.).
T: 30 20 98 29. E: tore.duringknudsen@colliers.com

Til salg: penthouse lejlighed med fantastisk udsigt!

Med denne nyrenoverede 2 værelses lejlighed får I en uovertruffen beliggenhed lige over for Aarhus Ø – tæt på byens puls og samtidig nær skov og vand. I kommer til at bo øverst på 5. sal i en smuk facaderenoveret ejendom anno 1912, der er opdateret med nyt, sort tag og dannebrogsvinduer.

For yderligere information: https://danbolig.dk/bolig/aarhus/8000/ejerlejlighed/292-lg19007-292

Indflytningsklar ejerlejlighed på eftertragtet Aarhus-adresse til salg

Denne flotte 4-værelses lejlighed er oplagt både til børnefamilien eller som delelejlighed. Her kommer I til at bo på første sal i en smuk facaderenoveret ejendom anno 1912, der er opdateret med nyt, sort tag og dannebrogsvinduer. Tæt på byens puls og samtidig nær skov og vand med en beliggenhed lige over for Aarhus Ø.

For yderligere information:
https://danbolig.dk/bolig/aarhus/8000/ejerlejlighed/292-lg19002-292

Køgevej 149

Innovater vil på denne attraktive placering udvikle et nyt attraktivt butiksområde med op til 30.000 m2 butikker. Grunden er skrånende, hvilket åbner op for nogle spændende muligheder for at terrassere byggeriet, og dermed skabe en anderledes indkøbsoplevelse. I kombination med butikkerne vil der være rig mulighed for etablering af café, restauration mv.

Vi har ledige butikker til leje, se vores lejeprospekt

Dianalund Centeret – butikslokale

Nu er der mulighed for at etablere en ny, flot og rummelig butik i det vestsjællandske Dianalund Center.

Innovater tilbyder et lokale på ca. 500 m2. Lokalet kan lejes eller købes og evt. opdeles, hvis det ønskes. Vi kan forestå en skræddersyet ombygning efter dine behov.

Det overdækket butikscenter har netop fået et ordentligt løft med to nye dagligvarebutikker. SuperBrugsen på ca. 1.600 kvm. står allerede færdig, og Netto bliver færdig til april.

Det aktuelle lokale har bl.a. Netto og Kop&Kande som nærmeste nabo. Derudover har centeret over 20 butikker, som omfatter Matas, Bog&Ide og Skoringen m.fl.

Der er gode og gratis parkeringsmuligheder for alle besøgende.

Generelt: Peter Søgaard