Om Innovater

Hos Innovater udvikler vi ejendomsprojekter i Danmark med vægt på bolig og detailhandel primært som nybyggeri. Projekterne kan være alt fra den enkeltstående butik til kombinationsprojekter, byudvikling og lokal- og bydelscentre med dagligvarebutikker. Udviklingen foregår oftest i tæt samarbejde med detailhandelskæder og almene boligselskaber.

Grønne og bæredygtige standarder er fokusområder i form af gældende certificeringer, mærkninger og bæredygtighedsprincipper med respekt for økonomien i det enkelte projekt.

Innovater har siden etableringen midt under finanskrisen i 2008 udviklet et stort antal projekter i hele Danmark. Forretningsidéen bag Innovater er ikke jagten på det ”heldige køb”, men et solidt udviklingsarbejde.

Dagligvarekæderne har været de bærende kunder hos Innovater siden opstarten, og i takt med at disse kæder ønskede flere bynære placeringer, har Innovater udvidet forretningsområdet til at omfatte udvikling af bolig og byudviklingsprojekter. Projekterne er derfor vokset gennem de senere år i både størrelse og kompleksitet.

Innovater har udviklet og bygget over 220.000 m2 ejendom.

VISIONÆR PROJEKTUDVIKLING AF EJENDOMME

Læs vores brochure her »

Vi støtter Bl.a.