Nyheder

Salg af Innovaters første ungdomsboliger

By februar 1, 2021 No Comments

73 nye ungdomsboliger i Viby, den sydvestlige del af Aarhus er solgt til Koncenton med forventet overtagelse oktober 2021.

Byggeriet er allerede godt i gang på Chr. X’s vej, hvor de nye attraktive 1-2-værelses ungdomsboliger snart vil stå klar. Det i alt 2.200 m2 etagebyggeri er indrettet med fokus på funktionalitet i forhold til brug af studerende, og der er lagt vægt på et udendørs socialt studie- og fællesmiljø.

Udearealet er isoleret fra vejen og indbydende med græsarealer og bænke for beboerne samt mulighed for parkering for både biler og cykler. Der etableres støjværn, så støjgener minimeres mest muligt. Projektet opføres i totalentreprise af Raunstrup Byggeri A/S.

Viby er en bydel i stigende udvikling, og de nye ungdomsboliger får derfor en central og attraktiv placering for fremtidens studerende.

”Det er et spændende og givende projekt, der dækker noget af efterspørgslen for nye boliger til unge i Aarhus og omegn. Det glæder os at kunne bidrage til fremtiden, og vi er glade for, at Koncenton ser de samme muligheder i både boligerne og området, som vi gør”, oplyser Morten Lykke, adm. dir. hos Innovater.

Anders Bangsgaard, ejendomsdirektør hos Koncenton udtaler ”Vi glæder os over endnu engang at have indgået en solid aftale med Innovater, og vi ser et stort udlejningspotentiale for de 73 nye ungdomsboliger i Viby – et område, som vi har rigtig gode erfaringer med fra vores eksisterende udlejningsejendomme”

Lejlighederne på Chr. X’s vej er Innovaters første ungdomsboligprojekt.

  

For yderligere information kontakt venligst:

Andreas Bagunck, udviklingschef Innovater A/S, tlf. 25 31 86 70, mail: ab@innovater.dk