Nyheder

Odins Brygge solgt til ny investor

By juli 9, 2021 No Comments

Innovater sælger Odins Brygge til Selfinvest for et større trecifret millionbeløb

Selfinvest, der er ejet af Torben Østergaard-Nielsen og familie, har købt Odins Brygge. Et flot byudviklingsprojekt på over 14.000 m² med attraktive udsigtsboliger, p-hus, butikslokaler, restauratør samt to dagligvarebutikker, som samlet udgør en del af den kommende byudvikling ved Odense Havn.

Den nye ejer af Odins Brygge, Selfinvest, er en privatejet dansk virksomhed, som blandt andet også ejer United Shipping & Trading Company (USTC), som er repræsenteret i mere end 30 lande via koncernens aktiviteter inden for olie & energi, shipping & logistik, rederi, risk management og IT. En yderst professionel spiller i markedet, som Innovater er meget glade for at kunne byde velkommen som ny ejer og aftager af et Innovater-produkt.

”Vi er utrolig stolte af at kunne sælge Odins Brygge til en så seriøs og solid investor som Selfinvest. Salget har været præget af høj professionalisme, hvor alle parter har kunnet se mulighederne i Odense Havn som en levende bydel” udtaler adm. dir. Morten Lykke fra Innovater.

Odins Brygge har en attraktiv placering lige ud til havnebadet i inderhavnen ved krydset Toldbodgade og Havnegade. Projektet består af syv arkitekttegnede etageejendomme i varierende højder og med forskellig farvede teglsten, som skaber en flot afveksling i facaderne. Bygningerne rummer 82 lejligheder i størrelsesordenen 1-3-værelses med restaurant og butikslokaler i stueetagerne. Derudover flytter både Aldi og Rema 1000 ind i en nyopført naboejendom som de første dagligvarebutikker i området, og der kommer et nyt større p-hus med plads til over 300 biler. Bag projektet står Årstiderne Arkitekter, som er en del af Sweco Danmark. Allerede nu kan der meldes 80% udlejet for boligerne, hvor de første beboere flytter ind allerede 1. september.

Ifølge Selfinvest har de valgt at investere i Odins Brygge, da området omkring Odense Havn indeholder stor kvalitet og passer ind i selskabets øgede fokus på investering i fast ejendom.

”Vi har med afsæt i en opdateret strategi store ambitioner inden for blandt andet ejendomme. Og da vi har en forventning om at området omkring havnen fortsætter sin positive udvikling, passer denne ejendom perfekt ind i vores plan om at vækste vores samlede portefølje af investeringsejendomme”, udtaler Mikkel Hammershøj, CEO fra Selfinvest

”Med salget af Odins Brygge fuldender vi hos Innovater en helt utrolig spændende sommermåned, hvor vi med salget af både Næstved Retail Park til NRP, Store Torv i Tingbjerg solgt til NREP og nu projektet i Odense har solgt projekter for over 1 mia. kr. Et dejligt tal at gå på sommerferie på” tilføjer Morten Lykke begejstret.

Odins Brygge afleveres og overtages af Selfinvest til september 2021.

 For yderligere information kontakt venligst

Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater A/S. Tlf. 53 53 53 88. Mail: ml@innovater.dk

Mikkel Hammershøj, CEO, Selfinvest ApS. Tlf. 88 38 60 30. Mail: miha@selfinvest.dk

 

FAKTA:

Selfinvest er familien Østergaard-Nielsens family office, der forvalter familiens aktiver og formue. Selskabet blev etableret i 2015 og har gennem årene fortsat sin positive udvikling som holding- og investeringsselskab og har styrket investeringsplatformen, så den i dag er bredt funderet og forankrer det aktive ejerskab af koncernen USTC.

Innovater beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme, primært dagligvarebutikker og boligprojekter. De har siden etableringen i 2008 været en markant aktør i branchen med en yderst erfaren organisation og en stærk kapitalbase. Selskabet har kontor i Århus og København med i alt 22 ansatte.