Nyheder

Overdragelse af nyt boligområde til Koncenton

By januar 19, 2021 No Comments

Innovater og Brdr. Thybo Ejendomsudvikling overdrager 1. etape af i alt 4 etaper af nyt tæt-lav-byggeri i en selskabshandel til Koncenton. 1. og 2. etape er et nyt boligområde, Rapsvænget, i Skibet ved Vejle, som fuldender udviklingen af området, hvor Innovater sidste år også opførte en ny Rema 1000.

1. boligetape i Skibet består af 39 familie- og seniorvenlige 1-plans huse på ca. 103 m2. Boligerne stod klar 1. december 2020 og er alle udlejet. I starten af 2021 bygges yderligere 28 boliger i Rapsvænget, som ligeledes overdrages til Koncenton. De nye rækkehuse opføres som klimavenlige boliger med en række bæredygtige tiltag, hvor byggeriet følger den frivillige bæredygtighedsklasse samt bliver certificeret med svanemærkning. De 39 boliger i etape 1 er opført af Ommen & Møller A/S.

Skibet er et spændende område i rivende udvikling, som udover en fantastisk natur også byder på gode faciliteter som skole, idrætsfaciliteter og nu også dagligvarehandel.

”Vi vurderer, at Vejle og området omkring Skibet er en utrolig attraktiv beliggenhed i trekantområdet. Med en stor forventet befolkningsvækst, naturskønne omgivelser samt nærhed til indkøb, institutioner og motorvej, er vi overbeviste om, at der ville være rift om de nye boliger. Vi er således rigtig glade for at fortsætte det gode samarbejde med Innovater og Brdr. Thybo Ejendomsudvikling.” udtaler Ejendomsdirektør Anders Bangsgaard fra Koncenton.

Adm. dir. Morten Lykke hos Innovater oplyser ”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Koncenton, der er en af de tunge aktører på det danske ejendomsmarked. Ligeledes har samarbejdet forløbet smidigt og gnidningsfrit med vores partner i projektet, Brdr. Thybo Ejendomsudvikling, og vi glæder os til at komme i gang med etape 2.”.

Koncenton køber i alt 143 nye rækkehuse Tæt-lav-byggeriet er Innovaters første rækkehusprojekt solgt til Koncenton, hvoraf 67 enheder opføres i Skibet og 76 enheder i Svendborg fordelt over 4 afleveringsetaper til Koncenton. 1. etape er netop closet og overdraget i 2020, mens de resterende 3 overdrages i løbet af 2021. Det samlet projekt på i alt 143 boliger er udviklet og opført i samarbejde med Brdr. Thybo Ejendomsudvikling.

For yderligere information kontakt venligst:
Morten Lykke. Adm. dir., Innovater A/S. Tlf.: 53 53 53 88 Mail: ml@innovater.dk

Anders Bangsgaard. Ejendomsdirektør, Koncenton. Tlf.: 60 38 48 34 Mail.: anb@koncenton.com