Nyheder

Nyt boligprojekt i Viborg solgt

By april 16, 2021 No Comments

Innovater sælger 52 nye rækkehuse i historiske omgivelser

Allerede inden 1. spadestik er de 52 nye etplans boliger i Viborg solgt til ejendomsinvestor Crescendo med forventet overtagelse i sommeren 2022. Handelsværdi 114 mio. kr.

I den sydlige del af Viborg i et naturskønt område tæt på historiske gravhøje, det populære boligområde Hald Ege og ikke mindst Dollerup Bakker bygger Innovater 26 dobbelthuse, hvor alle boligenheder på hver 105 m2 har egen have og carport.

Grunden ved Egeskoven på knap 6 ha giver mulighed for ekstraordinær stor udenomsplads med rekreative og fredede, grønne arealer. Det nye boligområde henvender sig til alle, der ønsker at være tæt på naturen uden at gå på kompromis med dagligdagens fornødenheder, som indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler.

”Vi er rigtig glade for projektet og at være en del af udviklingen af Viborg. Lokalplanen har været længe undervejs, og vi vil gøre vores ypperste for at levere noget, som alle kan være stolte af. Vi forventer os meget af den attraktive beliggenhed og er glad for, at Crescendo kunne se potentialet i det, vi betragter som et unikt projekt i Viborg” oplyser Michael K. Thomsen, udviklingschef hos Innovater.

Boligerne opføres med respekt for omgivelserne og understøtter sammenhængen mellem det åbne landskab mod øst og skoven vest for Egeskovvej. Projektet opføres af Vestergaard Konstruktion.

Det har været et godt og konstruktivt forløb, og det er vores vurdering, at dette projekt kan tilbyde nogle særdeles interessante og velindrettede boliger i grønne omgivelser til glæde for både lejere og investorer. Vi er meget tilfredse med at have indgået denne aftale med Innovater og ser frem til at følge projektet tilblivelse med overtagelse medio 2022”, udtaler Crescendos projektchef Joachim Rasmussen.

 

For yderligere information kontakt venligst:
Michael K. Thomsen, udviklingschef Innovater A/S, tlf. nr. 2971 8690, mail: mkt@innovater.dk