Nyheder

Hillerød får to stærke butikskoncepter i bymidten

By februar 5, 2021 No Comments

Hillerød får to stærke butikskoncepter i bymidten

Helt i tråd med kommunens intentioner bygger Innovater A/S to nye, moderne og tidssvarende butikker til henholdsvis Elgiganten og JYSK.

 Ved at flytte Elgiganten og JYSK til Slangerupgade med stor synlighed fra Roskildevej og med Føtex som nærmeste nabo bidrager de nye butikker positivt til handlen i bymidten og den nye bydel Frederiksbro. Den nye placering betyder lettere adgang for forbrugerne, og Elgiganten og Jysk kan drage fordel af synergien ved at være to stærke brands samlet på ét sted.

Byggestart er den 1. marts 2021, og Hillerøds borgere kan derfor allerede nu begynde at glæder sig til at blive modtaget i nye, lækre butiksomgivelser med opdaterede kundeoplevelser ved årsskiftet. Elgiganten bliver 2.000 m2 og JYSK 1.650 m2. Projektet er udviklet i samarbejde med Frederiksborg Gruppen og opføres af entreprenør LM Huse.

Den nye placering er en gevinst for alle parter. Kunderne og butikkerne kommer tættere på hinanden, og kommunen er glad. Det er derfor et projekt, vi er superglade for, og vi glæder os til at komme i gang” oplyser udviklingsdirektør Peter Søgaard fra Innovater A/S

Elgigantens adm. dir. Peder Stedal udtaler ”Hillerød er en fantastisk handelsby, og vi har i mange år ledt efter nye lokaler i Hillerød, fordi vi har ønsket at udvide med større sortiment og opgradere varehuset til vores nyeste koncept. Dette vil give en helt anden oplevelse af produkterne og binder online og den fysiske butik endnu bedre sammen med b.la. Klik & Hent og Elgiganten Support. De muligheder får vi nu, så vi er utrolig glade, og glæder os til at kunne slå dørene op”.

Hos boligkæden JYSK ser Mogens Hestbech, Development Manager i JYSK Danmark, frem til at få bedre plads i den nye butik i Hillerød. ”Når vi flytter til Slangerupgade, får vi plads til endnu flere varer og til at indrette butikken efter vores mest moderne koncept. Vi ser frem til at byde kunderne velkommen indenfor til et godt tilbud og en god shopping-oplevelse” siger Mogens Hestbech.

 

For yderligere information kontakt venligst:
Peter Søgaard, udviklingsdirektør Innovater A/S, tlf. 60 13 53 90, mail: ps@innovater.dk