Nyheder

Innovater overtager 15.000 m2 detailhandelsområde i Nyborg

By december 7, 2020 No Comments

Innovater A/S overtager Philipsen Gruppens opførelse af 15.000 m2 nyt detailhandelsområde i Nyborg

 Lynfrostgrunden ved Storebæltsvej har med sin attraktive beliggenhed, som byport fra E20, exit 45 og ind til Nyborg bymidte, et højt kundegrundlag for et fremtidigt succesfuldt handelsliv med både nye detailhandels- og dagligvarebutikker, caféer og restauranter.

Innovater A/S er lige nu i gang med at udvikle et lignende projekt i Næstved på i alt 16.000 m2 og kan derfor trække på erfaringer og branchekendskab fra dette projekt, når Nyborg- projektet skal realiseres.

Projektet i Næstved er tegnet af Årstiderne Arkitekter/Retail Architects, og samme firma kommer til at slå stregerne i Nyborg og skabe et flot sammenhængende byggeri med en grøn profil.

”Vi vil have stort fokus på ikke blot at skabe et attraktivt handelsområde, men også et område der supplerer og understøtter handlen i midtbyen. Vores research viser, at Nyborg er inde i en positiv udvikling med mange nye boliger og attraktive tilbud. Vi vil skabe et område på Lynfrostgrunden, der bidrager til den samlede vækst,” forklarer Michael K Thomsen, udviklingschef i Innovater

”Vi er helt trygge ved at overlade processen til Innovater og ser frem til at se slutresultatet.” udtaler Ole Philipsen, Adm. direktør hos Philipsen Gruppen.

Bag Innovater står nogle af Danmarks mest erfarne personer inden for udvikling af ejendomme med hovedfokus på detailbranchen. Siden 2008 har Innovater udviklet over 150.000 m2 byggeri til kunder over hele landet og har stærke samarbejder med både udvalgsvarelejere og detailkæder.

For yderligere information kontakt venligst

Michael K. Thomsen
Udviklingschef, Innovater
Tlf.: +45 29718690
Mail: mkt@innovater.dk

Ole Philipsen
Adm. direktør, Philipsen Gruppen
Tlf.: +45 20113399
Mail: op@philipsen.eu