Nyheder

Ny afdeling i Innovater er målrettet privat/almene samarbejdsmodeller

By januar 14, 2022 No Comments

Ny afdeling i Innovater er målrettet privat/almene samarbejdsmodeller

Innovater styrker aktiviteterne på et allerede eksisterende forretningsområde indenfor privat/almene samarbejdsmodeller med etablering af Innovater Melius.

Innovater Melius, er en naturlig følge af de mange projekter, som Innovater har gennemført i samarbejde med den almene sektor og større ejerforeninger. Målsætningen med afdelingen er at udnytte Innovaters kompetence til at realisere meget forskellige projekttyper til at skabe forbedringer for eksisterende boligkvarterer med afsæt i behovene og ønskerne i det konkrete område.

”Vi har med flere projekter vist, at det er muligt for os at skabe projekter, der først og fremmest skal forbedre områder som helhed snarere end have et specifikt fokus på optimering af en enkelt ejendom, og vi tror på, at vi kan fortsætte og udvide vores bidrag her”, udtaler Mahad Farah fra Innovater A/S.

Innovater A/S CEO Morten Lykke tilføjer: ”Vi har taget dette skridt med etablering af Innovater Melius-afdelingen med Mahad Farah som afdelingsdirektør, da Mahad Farah, gennem mange projekter, har vist præcist, hvor godt det kan gøres. Disse projekter betyder behov for en bred og grundig dialog, indsigt i flere og ofte komplicerede regler samt den nødvendige tid for alle de involverede. Det har Mahad bevist, han mestrer”

Innovater har i den forbindelse ansat Keld Laursen som chefkonsulent i Innovater Melius.

Keld Laursen kommer fra en stilling som adm. direktør for Brabrand Boligforening og bor i Hinnerup ved Aarhus. Keld Laursen er uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus, hvor han i mange år var underviser og prorektor. Keld Laursen starter i Innovater den 1. februar i en deltidsstilling og arbejder samtidig som chefkonsulent ved Institut for Byggeri og Bygningsdesign ved Aarhus Universitet.

”Keld vil være en stor gevinst at få med på holdet, da han via sin erfaring med de almene boligorganisationer og ikke mindst omdannelsen af Gellerup har kompetencer indenfor området. Med Keld på holdet styrker Innovater mulighederne for at skabe projekter, der forholder sig til den kontekst, de er placeret i, og dermed kan vi bidrage positivt til disse områder. Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Keld” slutter Mahad.

Keld Laursen siger ”Innovater er en utrolig spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at blive en del af. Med ansættelsen i Innovater får jeg mulighed for fortsat at arbejde med projektudvikling og samtidig fastholde og udbygge mine gode relationer i den almene sektor.

For yderligere information kontakt venligst:

Mahad Farah, afdelingsdirektør, Innovater Melius, tlf. 26 24 91 25, mail: mf@innovater.dk