Nyheder

Netto Viborg

By december 12, 2014 No Comments

Ny Netto modtaget med bifald

De fremmødte viborgensere kvitterede for den nye Netto-butik på Vesterbrogade i Viborg med klapsalver.

Åbningen af den nye Netto på Vesterbrogade har været længe ventet. Den nye flotte butik erstatter den tidligere butik på Vesterbro Torv, der efter 25 år havde aftjent sin værnepligt. Indretningen var utidssvarende og levede ikke op til de standarder, som Dansk Supermarked udstikker for sine discountbutikker.

»Vi er meget stolte over den nye butik og håber, at vores kunder bliver tilfredse med at handle her«, siger 26-årige Kim Odgaard Henriksen, der er butikschef.

Han begyndte sin karriere i Dansk Supermarked for ni år siden, hvor han blev uddannet i frugt og grønt-afdelingen i Føtex Skive. Siden da har Kim haft flere forskellige ledende stillinger inden for Føtex. I maj 2013 begyndte Kim som souschef i Netto på Randersvej i Viborg, og her til morgen åbnede han så altså sin helt egen butik på Vesterbrogade.

Efter at være blevet præsenteret foran butikken kvitterede de fremmødte med klapsalver, og det gjorde indtryk på den nye butikschef, der sammen med personalet har knoklet for at få butikken klar til åbningsdagen.

»Det var meget overvældende, og vi er alle meget positivt overraskede over, hvor mange der er mødt op«, sagde Kim Odgaard Henriksen.

Passer i gadebilledet

På pladsen foran Netto blev det flere gange bemærket, at bygningen er blevet flot. Både i forhold til den tidligere Netto-butik og i forhold til de tidligere bygninger på grunden, som blev raget ned. Og hos bygherren er man også ret godt tilfreds med resultatet.

»Vi har gjort os umage for at skabe en dagligvarebutik, som både lever op til de praktiske funktionaliteter, som butikkens medarbejdere og kunder forventer, og samtidig matcher og forskønner de omkringliggende omgivelser«, siger Michael Kühn Thomsen, udviklingschef hos Innovater A/S, der er ejendomsudvikler og bygherre på projektet, i en pressemeddelelse.

Selve bygningen er tegnet af arkitekterne hos Ginnerup Arkitekter.

Den ny Netto-butik er opført i to etager med mulighed for på et tidspunkt at etablere kontor eller boliger på førstesalen.

»Selvom der ikke på nuværende tidspunkt er et behov for de ekstra kvadratmeter, har vi valgt at opføre bygningen i denne højde, fordi det rent æstetisk passer bedst ind i gadebilledet. Desuden er der etableret grøn beplantning i form af bøgehæk og træer ud mod Vesterbrogade«, fortæller Michael Kühn Thomsen.

Den nye Netto på Vesterbrogade er på 1.000 kvadratmeter butiksområde samt en mindre varegård og 35 parkeringspladser.

 

Skrevet af Jacob Kaas, jaka@berlingskemedia.dk fra Viborg Stifts Folkeblad

www.viborgfolkeblad.dk