Nyheder

Lidl er kommet til Tingbjerg

By december 10, 2019 No Comments

Lidl er kommet til Tingbjerg

Det er nye tider i Tingbjerg. Nye boliger, nye indbyggere og ja nu også en ny Lidl.

Åbningen af Lidls butik nr. 124 i Danmark var lidt af et tilløbsstykke, der løb henover 2 dage. Første dag var hele nabolaget inviteret til pre-opening med masser af smagsprøver og goodiebags. Der var et overvældende fremmøde, så det er godt, at den nye Lidl har brede gange med ekstra meget plads.

Det samme gjorde sig gældende til den officielle butiksåbning torsdag morgen d. 5. dec. kl. 8, hvor folk igen stod i kø for at komme ind i den nye butik.

Inden snoren blev klippet bød Lidls regionsdirektør Niclas Kjellman velkommen sammen med formanden for SAB John B. Sørensen, som bl.a. udtalte:

”Jeg er imponeret over den hastighed og professionalisme, hvormed det er lykkes Lidl og Innovater i samarbejde at etablere ”Bygården”. Sammen har I haft modet til at være first movers på at etablere det første private byggeri her i Tingbjerg. Der er ingen tvivl om, at Lidl-butikken, sammen med de andre butikker i Bygården, er et markant løft, som er rigtig vigtigt for den videre udvikling af Tingbjerg”

De morgenfriske kunder blev herefter tilbudt frisksmurt morgenbrød, kaffe og ikke mindst masser af gode åbningstilbud.

Velkommen til Lidl i Tingbjerg og stort tillykke med den flotte butik. Mange tak for det rigtig gode samarbejde til både Lidl og SAB.