Nyheder

Innovater søger ny investeringsanalytiker. Skal du være med i en dynamisk og levende organisation?

By august 15, 2018 No Comments

INNOVATER A/S
Investeringsanalytiker i udviklerteamet til vores kontor i Aarhus

Keywords: Analytisk, struktureret, selvstændig, ejendoms-/udviklingsbranchen, IT-Flair

Er du på vej til at starte dit tredje semester, eller senere, på en erhvervsøkonomisk uddannelse, eller på vej til at starte din kandidatuddannelse indenfor samme felt, og ønsker du et sideløbende studiejob med ca. 10-15 timer i ugen? Synes du ejendomsbranchen/udviklingsbranchen er interessant, og synes du, det vil være spæn-dende at arbejde med at finde og igangsætte nye ejendomsprojekter? Så vil stillingen som Investeringsanaly-tiker i udviklingsteamet med projektstyring og udvikling af nye ejendomsprojekter være noget for dig.

Dine arbejdsopgaver inkluderer, men er ikke begrænset til:

• Fremstilling af materiale til både internt og eksternt brug i relation til de forskellige steps fra et potentielt til et salgsklart projekt. Det involverer indhentning af relevant data fra diverse sites, samarbejdspart-nere og medarbejdere i staben.
• Analysearbejde ud fra forskellige leads for at finde nye projekter. Disse leads kan være nogen du selv opsnapper, eller nogen du modtager fra medarbejdere eller eksterne parter.

Opgaverne inkluderer analyse af specifikke ejendomme og ejendomsporteføljer, gennemgang af kommune- og lokalplaner, assistance med økonomiberegninger for projektmuligheder, assistance med finansieringsan-søgninger og korrespondance med pengeinstitutter samt ad hoc analyser.

Tidligere erfaring inden for branchen er ikke et krav, men vi ønsker, at du har en interesse i den og har tålmo-digheden til at lære den at kende. Du vil i stor grad præge dine arbejdsopgaver, og vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og selviscenesættende.

Beskrivelse af Innovater A/S

• Speciale i at udvikle butikker til lavpriskæder.
• I dag udvidet med større, kombinerede projekter der fx indeholder dagligvarebutik og lejligheder. Her kan eksempelvis nævnes Åbyen på Søren Frichs Vej.
• Sælger færdige projekter til bl.a. fonde og private investorer.
• Grundlagt i 2008, i dag 18 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus og København.

Vores kommende kollega kan se frem til en meget dynamisk hverdag i en levende, ung organisation, hvor vi har meget højt til loftet. Vi har ofte meget travlt og værdsætter derfor ekstra meget, når vi bl.a. mødes til gode personalearrangementer.

Hos kandidaten søger vi at:

• Du er dansk talende.
• Evner at arbejde selvstændigt.
• Stor interesse for ejendoms-/udviklingsbranchen.
• Udadvendt og trives i et miljø med meget højt til loftet og hvor der ofte er ”drøn på”.
• IT-Flair med godt kendskab til PowerPoint og Excel samt en vis interesse og gerne erfaring med VBA.
• Analytisk, struktureret og detaljeorienteret.
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt og forventet arbejdstid er ca. 10-15 timer om ugen, dog vil det være meget varierende med stor selvindflydelse. Arbejdet honoreres efter timeløn.

Ansøgning sendes til Tina Østergaard, to@innovater.dk (tlf. 22 40 44 04), hvortil spørgsmål vedrørende jobbet også kan rettes. Ansøgningsfrist er 1. september 2018.