Nyheder

Innovater Company Day 2019

By maj 7, 2019 No Comments

Innovater Company Day

Tak til de mange der trodsede det kølige sommervejr på vores Company Day, som traditionen tro stod på golf på de flotte baner hos Lyngbygård Golf.

Hagl, regn og blæst kunne ikke mærkes på humøret og kampgejsten var høj. Med kyndige tips fra den professionelle golfspiller Knud Storgaard var der plads til alle – uøvede som erfarne. Vinderholdet med Bo Eriksen fra Jyske Bank, Jesper Norup fra Vase, Norup & Grünberger A/S og Heine Jensen fra Property Advice vandt både årets pokal og nye el-løbehjul.

Dag blev til aften og lækker mad, bobler i glassene samt vores netværks super gode selskab udgjorde de hyggeligste rammer. Den sideløbende konkurrence om en flot Cube cykel fra Rolsted, sponsoreret af Orla Dambo, blev så sandelig også vundet af Heine Jensen fra Property Advice. Nogle gange har man bare lov til at være heldig…. eller være en dygtig golfspiller!

Endnu en gang tak fordi mange af jer havde lyst til at deltage og bruge en dag i golfens og Innovaters selskab. Vi glæder os meget til at tage revanche næste år.