Nyheder

Fredag d. 15. december åbnede Innovaters første restaurantprojekt

By december 19, 2017 No Comments

På baggrund af mange års erfaring med udvikling af butikker og boliger er Innovater nu klar med sit første restaurantprojekt. Den 15. december åbnede Sunset Boulevard i nordjyske Haverslev.

Snart vil en 21 meter høj reklamepylon tæt på motorvejen E45 gøre de tusindvis af bilister, der hver dag passerer afkørsel 33, opmærksomme på den nye Sunset Boulevard i Haverslev.

Den nybyggede restaurant ligger strategisk godt placeret tæt på motorvejen og samtidig lige ved indkørslen til både byen og industriområdet, der også huser andre spisesteder. Derudover har restauranten den kommunale pendlerplads som direkte nabo.

– Det er en spændende placering, som vi forventer os meget af, siger Per Ladegaard, der er franchisetager på den 345 kvadratmeter store Sunset Boulevard.

Åbningsfest i en uge

Første åbningsdag var fredag den 15. december, og det bliver markeret med en uges åbningsfest, hvor der er gratis kaffe til de voksne og en gratis børnemenu til de sultne små.

– Ud over muligheden for at hente et hurtigt måltid i Drive-In har vi plads til 88 siddende gæster og et flot legerum, hvor børnene kan tumle, fortæller Per Ladegaard.

Stram tidsplan med flot resultat

Det er Haverslev Retail A/S, der har investeret i den nye Sunset Boulevard, som er udviklet af Innovater A/S og opført af totalentreprenør Tom Jacobsen A/S.

– Hos Innovater har vi stor erfaring med at udvikle butikker og større boligprojekter, men det er første gang, vi har udviklet en restaurant. Projektet er gennemført under en stram tidsplan, men vi står med et flot resultat, siger Michael K. Thomsen, udviklingschef hos Innovater.

Selvom Sunset Boulevard er åbnet, er byggeriet ikke helt slut endnu. Ved siden af restauranten blive der nemlig opført et tankanlæg, men det kan endnu ikke afsløres, hvilket benzinmærke der er tale om.

For mere info kontakt:

Michael K. Thomsen, udviklingschef, Innovater A/S, tlf. 2971 8690, mkt@innovater.dk, www.innovater.dk

sunset i Haverslev