Nyheder

Fint besøg til 1. spadestik i Tingbjerg

By april 16, 2019 No Comments

Fint besøg til 1. spadestik i Tingbjerg

Anden etape af vores byggeprojekt Bygården i Tingbjerg, Brønshøj er netop sat i gang, og vi fik en stor hjælp fra overborgmester Frank Jensen, direktør Lene Vennits fra KAB, projektudvikler Diana Kristiansen fra LIDL og vores egen direktør Morten Lykke til at tage det første spadestik.

Det var en flot og solrig dag, der blandt andet bød på besøg hos vores nye beboere fra første etape. Der var en stor nysgerrighed vedrørende de nye beboere, da Bygården adskiller sig fra resten af Tingbjerg ved at være de første private boliger i området og ikke almene. Medierne var derfor mødt talrigt op, og vi fik landsdækkende omtale i både DR TV-Avisen, radioprogrammerne P1 og P4 samt lokale- og fagmedier.

I anden etape opfører Innovater 19 rækkehuse hævet over gadeplan med terrasser, et fælleshus i to plan til både nye og nuværende beboere, et erhvervslokale samt en LIDL-dagligvarebutik. Det hele forventes klar til brug ultimo december 2019.

Dagen blev afrundet med taler fra de involverede og et fælles spadestik for fremtidens Tingbjerg.

”Tingbjergs transformation er i fuld gang! Jeg er kisteglad for, at vores vision om at give hele området et markant løft med private boliger, butikker og mere liv er ved at blive ført ud i livet. Tingbjerg skal være en langt mere attraktiv bydel og ligesom andre københavnske bydele have en variation af boligtyper og en blandet befolkning”, siger overborgmester Frank Jensen (S).