Nyheder

De store butikskæder ser muligheder i Grenaa

By maj 16, 2022 No Comments

De store butikskæder ser muligheder i Grenaa

Der har i længere tid være en positiv summen af aktivitet på Hesselvang i Grenaa – og Innovater kan nu oplyse, at 6 af de mest anerkendte butikskæder i Danmark melder deres ankomst.

Med et nyetableret detailområde beliggende lige ud til Århusvej, den primære indfaldsvej til Grenaa, og et samlet butiksareal på ca. 5.500 m2 har flere af de større danske butikskæder kunne se mulighederne i byen og området.

Det er bl.a. Elgiganten, MaxiZoo og T. Hansen, som bliver en del af det nye spændende handelsområde. Et velfungerende butiksmiks, der er kendt fra flere andre byer, og som er kommet på plads i tæt samarbejde med Libak Retail. De sidste butikker ønsker endnu ikke offentliggørelse.

Med en byggetilladelse, der forhåbentlig er lige om hjørnet, forventes en byggeopstart efter sommerferien, og festlige butiksåbninger i slutningen af 2023.

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten udtaler:

”Vi glæder os meget over at åbne varehus i Grenaa i slutningen af 2023. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Innovater, som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kommer til at nyde godt af et varehus af høj standard. Med ca. 2.000 m2 til rådighed vil vi tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming samt vores nyeste Apple-shop-in-shop koncept til de af vores kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple produkter som tablets, telefoner og ure. 

Endelig ser vi frem til at blive en del af en ny større retail park med flere andre stærke butikskoncepter, som vi allerede er glade naboer til i flere byer. Vi glæder os meget over den både stærke og synlige beliggenhed, hvor kunder fra Grenaa og omegn vil komme til at møde et bredt og varieret butiksmiks.”

Andreas Bagunck, udviklingschef hos Innovater, tilføjer:

”Det har været en særdeles positiv proces, hvor både Norddjurs Kommune og butikskæderne har haft ja-hatten på. Libak Retail har gjort et stort stykke arbejde med at få lejerne på plads til første etape, som består af seks nye butikker. Vi har stadig et lille restareal i området, som vi nu går i gang med at få udviklet. Det er dejligt at kunne mærke den optimisme, der hersker i branchen og muligheden for at kunne komme endnu tættere på kunderne i Grenaa og omegn Vi glæder os meget til snart at komme i gang med byggeriet.”

For nærmere information kontakt venligst:

Andreas Bagunck, udviklingschef hos Innovater: ab@innovater.dk eller tlf. nr. 25 31 86 70.