Ejendomsudvikling og ejendomsinvestering

Hos Innovater arbejder vi med ejendomsudvikling og formidler ejendomsinvesteringer. Vi hjælper virksomheder og private grundejere med at udvikle og aktivere deres grunde og ejendomme.

Hvilke grunde og ejendomme arbejder vi med?

Det kan være grunde af enhver størrelse og beskaffenhed – og samtidig kan det være grunde med mange forskellige placeringer. Fællesnævneren er at ejeren har lyst til at aktivere sine besiddelser og er interesseret i ejendomsudvikling og ejendomsinvestering. Mange gange kan ejerens lyst eller mulighed for at gå ind i en ejendomsinvestering, være blokeret af små eller store forhindringer.

Det kan være et spørgsmål om finansiering, et spørgsmål om at skaffe de rigtige tilladelser eller det kan være den generelle udfordring i at overskue et projekt af denne type. Hos Innovater har vi været denne proces igennem mange gange, og derfor kan vi hjælpe med alle dele af ejendomsudvikling, samt hjælpe med de områder indenfor ejendomsinvestering som måske virker svære eller ufremkommelige.

Vi ved hvordan en ejendom skal fremstå

Vores ejendomsudvikling består også af at skaffe den finansiering som er en del af enhver ejendomsinvestering. Vi har kontakter til en lang række forskellige personer, virksomheder og fonde som hver for sig gerne vil deltage i det rigtige projekt – og her taler vi både om erfarne kræfter inden for ejendomsudvikling og ejendomsinvestering, og kontakter der kommer fra helt andre kredse, men som alligevel har tilkendegivet deres interesse for spændende projekter inden for ejendomsudvikling og ejendomsinvestering.

Tilføj din overskrift her