Aktuelt

Udvikling af erhvervsarealer i Køge Nord

Frem mod næste sommer skal Innovater sammen med Køge Kommune udvikle et samlet projekt for det store erhvervsareal i Køge Nord med plads til både hotel, butikker og kontorer

Ambitionen er klar: Et 18.000 kvm stort byggeri med plads til både kontorer, detailbutik og gerne et hotel skal i løbet af de kommende år se dagens lys tæt på Køge Nord Station. Den ambition skal Innovater være med til at indfri med den udviklingsaftale, der netop er faldet på plads mellem selskabet og Køge Kommune.

  • Vi er glade for, at Innovater med sin ekspertise i udvikling af mange typer af ejendomsprojekter er med ombord i udviklingen af det store erhvervsområde i Køge Nord. Vi er allerede langt i udviklingen af Køge Nord Skovby, hvor der er fuld gang i byggeriet af boliger, så det er glædeligt at vi nu også kan få sat turbo på udviklingen af erhvervsarealerne, siger borgmester Marie Stærke.

Med afsæt i den nye aftale skal Innovater udarbejde et samlet projekt for arealet, herunder at få belyst potentialet på hotelfronten.

  • Vi går ydmygt til opgaven. Der er ikke verdens nemmeste markedsforudsætninger p.t., men placeringen ved Køge Nord station er ganske enkelt suveræn. Der er masser af kommende dagligvarekunder i Køge Nord Skovby og blandt pendlerne, og vi tror på, at vi med placeringen tæt på både motorvej og station kan lokke nogle større virksomheder til på kontorfronten, siger Peter Søgaard, udviklingsdirektør i Innovater og tilføjer:
  • Vi synes, at placeringen er oplagt også til hotel-formål, så også i forhold til den del af projektet, klør vi på.

Planen er, at skitseprojektet for arealet skal udarbejdes og godkendes af byrådet i løbet af 2023 parallelt med, at Innovater samler de nødvendige lejere. Derefter følger projektering og byggestart.

Innovater har til projektet knyttet Morris+Company på arkitektsiden, mens WSP varetager ingeniørberegningerne og Nordic Hotel Consulting bistår på hoteldelen af projektet.

For yderligere information kontakt venligst

Peter Søgaard. Udviklingsdirektør, Innovater A/S. Tlf. 60 13 53 90.
Mail: ps@innovater.dk.

Tilføj din overskrift her